Petak, 15/10 - Fudbal, Argentina, Primera
15/10Rosario Central vs Patronato1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/10/2021 23:43
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč argentinskog šampionata, a ovoga puta smo se opredelili za duel između Rosarija i Patronata. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21:45h.
Rosario

Fudbaleri Rosarija se za sada nisu proslavili, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz isto toliko osvojenih bodova.
Do sada je ova ekipa odigrala petnaest mečeva u najkvalitetnijem rangu argentinskog fudbala i ostvarila samo pet trijumfa uz dva remija, ali i čak osam poraza, što je zaista previše.
U prošlom kolu je Rosario odigrao jedan dosta dobar meč na gostovanju kod Estudijantesa gde smo videli čak četiri golova, pošto je na kraju taj duel završen rezultatom 2:2.

Patronato

I pre početka sezone je bilo jasno da će primarni cilj Patronata biti opstanak u društvu najboljih.
Trenutno se nažalost ova ekipa nalazi tek na 22. mestu sa samo petnaest osvojenih bodova i to pošto su do sada odigrali petnaest mečeva i ostvarili samo tri trijumfa, uz čak šest remija, ali i isto toliko poraza.
U prošlom kolu je Patronato doživeo šesti poraz u ovom šampionatu i to na svom terenu od desetoplasiranog Rasinga, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Oba tima imaju dosta problema ove sezone, ali ovoga puta ipak prednost dajemo domaćoj ekipi koja je u nekoliko ranijih sezona umela da odigra dosta dobrih mečeva na svom terenu, pa vam savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.