Subota, 16/10 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
16/10Hamburger SV vs Fortuna Diseldorf1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
15/10/2021 04:31
U subotu je i te kako interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali jedan duel nemačke Cvajte, i to susret između Hamburga i Fortune iz Dizeldorfa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Hamburg

Godinama unazad fudbaleri Hamburga pokušavaju da se vrate u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala, ali im to nažalost ne polazi za rukom.
Ova ekipa nije na najbolji mogući način započela ni ovaj šampionat, pošto se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Sent Pauli.
Do sada je Hamburg odigrao devet mečeva i upisao tri trijumfa, čak pet remija uz samo jedan poraz.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Ajea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Fortuna Dizeldorf

Što se Fortune iz Dizeldorfa tiče, trenutno se ova ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli i za sada im ne cvetaju ruže, obzirom da i ova ekipa poput Hamburgera želi da se vrati u najkvalitetniji rang nemačkog fudbala.
U prošlom kolu je Fortuna u jednom meču u kom smo videli čak pet golova poražena na svom terenu protiv Padeborna, a taj duel je završen rezultatom 2:3.
Kada su u pitanju mečevi na gostovanjima, do sada je dojučerašnji prvoligaš odigrao pet mečeva van svog terena i treći najuspešniji gost u ligi je, pošto je na tom periodu Fortuna ostvarila tri trijumfa i dva poraza.

Naš predlog

Ukoliko želi da se konačno vrati u Bundesligu Hamburg prosto mora da pobeđuje na ovakvim mečevima zbog čega vam najviše i savetujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa sjajnom kvotom 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.