Ponedeljak, 18/10 - Fudbal, Španija, La Liga
18/10Espanjol vs Cádiz1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/10/2021 04:38
Poslednji meč devetog kola španske La Lige se igra u Kataloniji gde će fudbaleri Espanjola dočekati Kadiz. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Espanjol

Poznato je da su se fudbaelri Espanjola posle samo jedne sezone provede u Segundi vratili u najkvalitetniji rang španskog fudbala, i sigurno je da će fudbaleri ovog tima učintii sve što je u njihovoj moći da ovog puta opstanu u društvu najboljih.
Trenutno se Katalonci nalaze na trinaestom mestu na tabeli, a eventualnim trijumfom na ovom duelu bi se popeli čak do pozicije broj devet, što bi bila zaista sjajna stvar.
Inače u prošlom kolu je Espanjol odigrao sjajan meč na svom terenu i savladao favorizovani Real Madrid, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Kadiz

Poput Espanjola i Kadiz za primarni cilj ove sezone ima opstanak u društvu najboljih što kako sada stvari stoje neće biti nimalo lak zadatak.
Naime, trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na petnaestom mestu na tabeli uz samo sedam osvojenih bodova.
Do sada je Kadiz odigrao osam mečeva u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala i ostvario samo jedan trijumf, uz čak četiri remija i tri poraza.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Valensije, a taj duel je završen bez golova.

Naš predlog

Biće ovo duel dva tima koja imaju iste ciljeve, a prednost ipak dajemo Espanjolu koji važi za ekipu koja igra sjajno na domaćem terenu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila poprilično dobru kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.