Četvrtak, 21/10 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
21/10Sparta Prague vs Lion1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
19/10/2021 05:05
U četvrtak je na programu dosta zanimljivih susreta u okviru trećeg kola grupne faze Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sparte i Liona. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Sparta Prag

Svi navijači Sparte imaju dosta razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije ove ekipe u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju.
Naime, tim iz Praga se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli pošto je do sada sakupio četiri boda.
U prvom kolu je Sparta odolela na teškom gostovanju kod Brendbija, a taj meč je završen bez golova.
U drugom kolu je češka ekipa napravila pravi podvig pošto je uspela da savlada favorizovani Rendžers, a taj duel u Pragu je završen rezultatom 1:0.

Lion

Lion igra sjajno na startu Liga Evrope i kako sada stvari stoje deluje da je ekipa sa Žerlana jedan od najvećih kandidata za osvajanje ovog takmičenja.
Naime, trenutno se Lion nalazi na prvom mestu u grupi uz maksimalnih šest osvojenih bodova, pošto su izabranici Petera Bosa prvo slavili na gostovanju kod Rendžersa kada je bilo 0:2, a nakon toga na svom terenu deklasirali Brendbi, pošto je taj meč na Žerlanu završen rezultatom 3:0.
Treba napomenuti da je Lion u prošlom kolu Lige 1 odigrao jedan sjajan meč na svom terenu i savladao Monako, zbog čega u lepom raspoloženju putuju na ovo gostovanje.

Naš predlog

Iako Sparta igra sjajno na startu Liga Evrope, mišljenja smo da će ovaj duel sa Lionom biti preveliki zalogaj za češku ekipu, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Mozzartbet plaća sa fantastičnom kvotom 2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.