Petak, 22/10 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
22/10Dinamo Moskva vs Khimki1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
20/10/2021 06:09
Od petka su na programu mečevi dvanaestog kola ruske Premijer lige, a za vas smo ovog puta pripremili duel koji će biti odigran u Moskvi gde će Dinamo dočekati Himki. Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Dinamo Moskva

Kada se sve sabere i oduzme slobodno možemo konstatovati da je Dinamo iz Moskve najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja ruske Premijer lige.
Naime, trenutno se ova ekipa mimo svih očekivanja nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Zenit koji ima dosta problema u poslednje vreme.
Inače, u prošlom kolu su Moskovljani remizirali na gostovanju kod Spartaka, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Himki

Ne treba biti previše pametan pa konstatovati da su fudbaleri jedni od najozbiljnijih kandidata da na kraju šampionata napuste Premijer ligu.
Trenutno se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva znači baraž za opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je Himki odigrao jedan dosta dobar meč i slavio na svom terenu protiv Ahmata iz Groznog, a taj susret je završen pobedom domaćina od 2:0.

Naš predlog

Moskovljani igraju zaista sjajno ove sezone i mišljenja smo da neće imati previše problema protiv Himkija, koji ruku na srce u poslednje vreme igra dosta bolje nego na startu šampionata. Ipak, i proed svega toga, smatramo da se Moskovljanima smeši nova pobeda na svom terenu pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.