Petak, 22/10 - Fudbal, Srbija, Superliga
22/10Čukarički vs Proleter Novi SadUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
20/10/2021 15:34
Duel na Banovom Brdu mogao bi se proglasiti derbijem, da nije meča u Bačkoj Topoli, gde TSC-u gostuje Partizan. Utakmica između Čukaričkog i Proletera igra se u petak u 18 časova.
Čuakrički

Tim koji uspešno predvodi Saša Ilić, nekadašnji as Partizana, ne zna za neuspeh na poslednjih šest utakmica. \'\'Brđani\'\' u tom intervalu imaju tri pobede i tri remija, a polednji nerešen rezultat ostvarili su u prethodnom kolu na svom terenu protiv Vojvodine. Sada im dolazi drugi novosadski ligaš, tim Proletera, koji je u odličnoj formi. Čukarički se uzda u golgeterske sposobnosti Đorđa Jovanovića, drugog najboljeg strelca lige, koji je već postigao osam golova. Tim sa Banovog Brda je trenutno na trećem mestu i verujemo da ništa ne bi imali protiv da na toj poziciji i okončaju sezonu.

Proleter

Posle očajnog starta sezone mnogi su otpisali Proleter i već ga videli kao sigurnog putnika u niži rang. Međutim, \'\'Slanobarci\'\' su se izdigli iz svih problema i zaređali sa odličnim rezultatima. U prethodna četiri kola Proleter ima isto toliko pobeda, pa su, uz večite, tim koji je u najboljoj formi.Malo ko želi da se seti starta prvenstva kada su u prvih pet kola osvojili jedan bod, a u prvih devet kola pobedili samo na gostovanju u Nišu. Proleter sada ima tri pobede na poslednja četiri gostovanja, a na poslednje tri utakmice nisu primili ni gol. Protiv Napretka, Radnika i TSC-a slavili su rezultatom 1:0. trenutno su na osmom mestu, a i oni bi bili zadovoljni da regularni deo prvenstva završe na tom mestu i igraju u plej-ofu.

Predlog

Sastaju se dve ekipe koje su, pored Partizana i Zvezde, u najboljoj formi. Proleter se naglo probudio i sada preti svim rivalima. Malo ko je mogao da pretpostavi da će slaviti protiv TSC-a, što je na kraju dovelo do smene Mladena Krstajića sa klupe tima iz Bačke Tolope. Sada će im se suprotstaviti njedan drugi bivši Partizanovac, Saša Ilić, ali je njegov status stabilan na klupi \'\'Brđana\'\', bez obzira šta se dogodi. Naš predlog je mali broj golova na ovom meču, Proleter ih retko prima, a i Čuka, osim Jovanovića, nema izrazitog strelca. Za 0-2 gola u kladionici Meridianbet kvota je 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.