Subota, 23/10 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
23/10Vest Bromvič Albion vs Bristol Siti1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
21/10/2021 15:29
Porazom od Svonsija Vest Brom je pao na treće mesto. U duelu sa Bristol Sitijem imaju imperaiv pobede. Meč englekog Čempionšipa igra se u subotu u 16 časova.
Vest Bromvič Albion

Znamo od ranije da je Čempionšip najteža druga liga na svetu. Takmičenje dugo traje, a svaka ekipa ima periode dobre, i periode slabe igre. Bitno je ove prve produžiti, a ove druge maksimalno smanjiti. Što se ekipe iz Birmingema tiče, oni su od starta predvodili drugoligaški karavan. Međutim, u tri poslednja kola doživeli su dva poraza, inače prva u sezoni. Prvo su izgubili u Stouku sa 1:0, pa pre par dana u Svonsiju sa 2:1. Između ta dva poraza smestila se pobeda u gradskom derbiju protiv Birmingema od 1:0. Ispred Vest Broma su sada drugopalsirani Fulam i lider Bornmut. Očigledno je da će ove tri ekipe, uz možda još Stouk ili Kvins Park, juriti jedno od prva dva mesta koja vode direktno u Premijer ligu. Vest Brom je na svom Hotornsu odigrao šest utakmica u ovom prvenstvu, dobili su četiri, a na dve su remizirali.

Bristol Siti

Tim iz Bristola pobedio je samo jednom u posledniih pet kola, i na tabeli su se spustli na 16. mesto. Zanimljivo je da Bristol Siti još nije pobedio na svom terenu u ovom prvenstvu, a odigrao je čak sedam mečeva. Na četiri meča uzeli su po bod, dok su poraženi čak tri puta. Na strani su mnogo uspešniji, dobili su četiri meča od šest odigranih, a slavili su na četiri od pet prethodnih gostovanja. Bili su bolji od Redinga, Kardifa, Kvins Parka i Piterboroa, a samo ih je Milvol dobio u ovom intervalu. Na dve prethodne utakmice bili su domaćini i izgubili su od Notingem Foresta i Bornmuta.

Predlog

Iako Bristol Siti igra fantastično u gostima i posle Bornmuta su najuspešniji gost sa 12 osvojenih bodova na strani, ne verujemo da imaju ozbiljnije šanse u Birmingemu. Vest Brom mora da pobedi u ovom meču, jer bi u suprotnom Bornmut i Fulam mogli da odmaknu na tabeli. Oni su bez neuspeha na svom terenu, i ma kako Bristol bio neugodan rival, očekujemo sigurnu jedinicu. Naš predlog je pobeda domaćina, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.