Utorak, 23/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
23/11Jang Bojs vs Atalanta1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
22/11/2021 08:42
Od utorka su na programu mečevi petog kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Jang Bojsa i Atalante. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Jang Bojs

Fudbaleri Jang Bojsa su sjajno otvorili ovogodišnje izdanje Lige šampiona, pošto su na svom terenu mimo svih očekivanja slavili protiv Mančester Junajteda, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
Ipak, nakon toga je nažalost švajcarski šampion doživeo sva tri poraza pa se u ovom trenutku Bojsi nalaze na poslednjem mestu na tabeli sa pomenuta tri osvojena boda.
U prošlom kolu je švajvarski tim poražen na gostovanju kod aktuelnog osvajača Liga Evrope Viljareala, a taj duel na "El Madrigalu" je završen rezultatom 2:0, što je bio treći vezani poraz Jang Bojsa.

Atalanta

Treću godinu zaredom fudbaleri Atalante igraju grupnu fazu Lige šampiona, i ono što pre svega treba naglasiti je podatak da ova ekipa i dalje sve drži u svojim rukama kada je u pitanju plasman u nokaut fazu.
Naime, trenutno se tim iz Bergama nalazi na trećem mestu na tabeli svoje grupe uz po dva puta manjka u odnosu na Mančester Junajted i Viljareal, ali bi sa eventualnim trijumfon na gostovanju kod Jang Bojsa izabranici Đanpjera Gasperinija vrlo lako mogli da dođu i do deobe prvog mesta na tabeli uoči poslednjeg kola.
U prošlom je nažalost Atalanta remizirala na svom terenu protiv posrnulog Mančestera, kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Ukoliko želi dalje, Atalanta prosto mora da trijumfuje na ovom duelu a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.