Utorak, 23/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
23/11Lil vs SalcburgDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
22/11/2021 17:54
Pobednik meča bio bi na korak od plasmana u narednu fazu Lige šampiona. Utakmica na severu Francuske igra se u utorak od 21 čas.
Lil

Šampion Francuske igra bolje nego na startu sezone, ali je u poslednjim utakmicama ponovo počeo da iskazuje neke slabosti. U poslednja dva meča u francuskoj Ligi 1 igrali su nerešeno, prvo na domaćem terenu protiv Anžea, a prošlog petka na gostovanju u Kneževini protiv Monaka. Trenutno su tek na 12. mestu i teško je očekivati da mogu opet do elitnog takmičen ja, pa čak i do plasmana u neki slabiji kup. Što se Lige šampiona tiče, posle pobede u Sevilji njihove akcije su značajno skočile. Pre gostovanja na Sančez Pishuanu \'\'Buldozi\'\' su imali dva remija i poraz, a sada su sa pet bodova na drugoj poziciji, onoj koja donosi plasman u osminu finala. Ovo je najneizvesnija grupa, sve četiri ekipe imaju i dalje šansu za prolaz, a ako pobedi Salcburg, Lil će biti blizu tog cilja.

Salcburg

Po rezultatim, \'\'Bikovi\'\' iz Salcburga su u padu forme. Posle serije pobeda u austrijskoj Bundesligi na poslednja dtri meča dva puta nisu slavili, remizirali su sa Ridom na strani i Admirom u Salcburgu, a jedino su minimalnim rezultatom pobedili ekipu Austrije. Salcburg je već iskusan, kada je Liga šampiona u pitanju i navijači očekuju iskorak ove sezone, tačnije nadaju se plasmanu među 16 najboljih ekipa. Pravo je čudo kako tim RB Salcburga ostaje konkurentan u Evropi i dominira u Austriji i pored sijaset prodaja najboljih igrača prethodnih sezona. Njihova skaut služba je, uz Ajaksovu, sigurno najbolja na svetu, pa i posle odlazada Dabura, Halanda, Dake, Soboslaija, Upamekana, Minamina i mnogih drugih, i dalje su izuzetno kvalitetan tim. U prva četiri kola u Ligi šampiona su zabeležili pobede protiv Lila i Volfsburga, a uzeli su bod u Sevilji. Jedini poraz doživeli su u Nemačkoj od \'\'Vukova\'\' u prošlom kolu.

Predlog

U prvoj utakmici ova dva tima, u gradu u kome je rođen veliki Mocart, Salcburg je slavio protiv Lila sa 2:1. Bilo je to u vreme kada je Lil jurio formu pod vođstvom novog trenera Gurkufa, nakon odlaska trofejnog stratega Galtijea, koji im je doneo titulu šampiona. Sada je Lil u boljoj formi, a Salcburg u slabijoj i to bi moglo da presudi. Ipak, nećemo predložiti konačan ishod, već se opredeljujuemo za igru gol-gol, pošto smatramo da će oba tima hteti da pobede na ovom meču. Za igru GG u kaldionici MaxBet keoficijent iznosi 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.