Sreda, 24/11 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
24/11Šerif vs Real MadridPoluvreme/Krajtip: 2/2
8 / 10 Ulog
23/11/2021 21:03
Prvi meč između ove dve ekipe, odigran u Madridu, jedno je od najvećih fudbalskih senzacija u poslednjoj deceniji. Utakmica u Moldaviji igra se u sredu u 21 čas.
Šerif

Tim iz Tiraspolja je prava senzacija ove fudbalske sezone. Ne samo da su se plasirali u grupnu fazu Lige šampiona, kao prvi tim iz ove zemlje, već su u kvalifikacijama izbacili i Crvenu zvezdu i zagrebački Dinamo. Svi su im predviđali šest poraza u grupnoj fazi, ali su oni počeli sa dve pobede. Prvo su na svom terenu pobedili ukrajinski Šahtjor, a onda savladali i Real u Mardidu, što je fudbalskom Evropom odjeknulo poput bombe. Međutim, nisu uspeli da nastave u istom ritmu. U dva meča sa Interom nisu osvojili ni bod i teško da će moći da osvoje bar drugo mesto. Čak i da završe na trećem, što je izvesno, nastaviće evropsku odiseju i na proleće i znatno popraviti koeficijent za neke naredne avanture u evropskim kupovima.

Real Madrid

Taj poraz od Šerifa na Bernabeu kao da je probudio Madriđane. Taj vruć šamar bio je hladan tuš za \'\'kraljevski klub\'\', koji je od tada izgubio od Espanjola par dana kasnije, a onda zabeležio šest pobeda u narednih sedam utakmica. Preuzeli su čelo tabele i u grupi, ali i u La Ligi, pa su navijači, nadamo se, zaboravili blamažu protiv Moldavaca. Ovo je prilika za osvetu Šerifu, ali i šansa za overu prve pozicije u grupi, mada će o tome, najverovatnije, odlučiti meč poslednjeg kola sa Interom u Madridu. U nedelju je Real lako izašao na kraj sa Granadom kao gost, slavio je sa 4:1, što mu je treći uzastopni trijumf u Primeri. Ne bi trebalo da imaju mnogo problema u nepoznatom Tiraspolju, i ubeđeni smo u njihovu pobedu.

Predlog

Real neće da se kocka ugledom u jednoj Moldaviji. Šerif je odigrao sjajno u Madridu, malo je i iznenadio domaćina, ali sada to ne bi smelo da se dogodi. Real će \'\'nagaziti\'\' domaćina od samog starta i očekujemo pobedu koja bi došla \'\'iz dvojke\'\'. Za prelaz 2/2 u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.