Petak, 26/11 - Fudbal, Španija, Segunda
26/11Alcorcón vs Lugo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
25/11/2021 23:17
Španska Segunda se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Alkorkona i Luga. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Alkorkon

Fudbaleri Alkorkona igraju katastrofalno u ovogodišnjem izdanju španske Segunde, a to nam najbolje pokazuje podatak da se ova ekipa trenutno nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo osam osvojenih bodova, i sigurno je da je trenutno Alkorkon najozbiljniji kandidat da na kraju šampionata napusti Segundu i preseli se u treću ligu.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela svoj trinaesti poraz u šampionatu i to na gostovanju kod Tenerifa, a taj meč je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je ova ekipa odigrala osam mečeva na svom terenu i ostvarila jedan trijumf, dva remija i čak pet poraza.

Lugo

Primarni cilj Luga će i ove sezone biti opstanak u društvu najboljih, a kako sada stvari stoje ova ekipa je na pravom putu da to i ostvari.
Naime, Lugo se u ovom trenutku nalazi na petnaestom mestu na tabeli sa dvadeset osvojenih bodova, što je za tri boda više u odnosu na ekipu koja će na kraju sezone napustiti drugi po kvalitetu rang španskog fudbala.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Eibara u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak četiri gola, pošto je na kraju bilo 2:2.
Kada su u pitanju mečevi na gostujućim terenima do sada je Lugo ostvario jedan trijumf, četiri remija i tri poraza.

Naš predlog

Alkorkon više nema prava na kiks obzirom da se ova ekipa nalazi u katastrofalnoj situaciji, zbog čega vam između ostalog i preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Meridianbet plaća sa fenomenalnom kvotom 2.46.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.