Subota, 27/11 - Fudbal, Francuska, Liga 1
27/11Nica vs Mec1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
26/11/2021 22:35
U subotu se nastavljaju mečevi francuskog šampopnata, a za vas smo ovog puta analizurali duel između Nice i Meca. Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Nica

Fudbaleri Nice igraju fantastično ove sezone a to nam najbolje pokazuje i trenutno drugo mesto na tabeli francuske Lige 1, uz čak jedanaest bodova manjka u odnosu na prvoplasirani PSŽ.
U prošlom kolu su izabranici trenera Galtjea koji je prošle sezone doneo Lilu titulu, slavio na gostovanju kod Klermona, a taj meč je završen rezultatom 1:2.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada su fudbaleri Nice odigrali sedam mečeva kao domaćini i ostvairli tri trijumfa, tri remija uz samo jedan poraz.

Mec

Što se tiče Meca, primarni cilj će i ovog puta biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo devet osvojenih bodova i kako sada stvari stoje utisak je da je ova ekipa najozbiljniji kandidat da na kraju šampionata napusti najkvalitetniji rang francuskog fudbala.
U prošlom kolu je Mec remizirao na svom terenu protiv Bordoa, u jednom fantastičnom susretu na kom smo videli čak šest golova, pošto je na kraju bilo 3:3.

Naš predlog

Mišljenja smo da se pobeda Nice ne sme dovesti u pitanje ni u jednom trenutku zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.