Utorak, 30/11 - Fudbal, Italija, Serija B
30/11Monza vs Nuova Cosenza1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
29/11/2021 18:29
U Italiji se, pored Serije A, vanredno kolo igra i u Seriji B. Odlična MOnca dočekuje KOzencu u utorak u 20.30.
Monca

Domaći tim je jedno od prijtanijih iznenađenja i posle 13 odigranih kola nalazi se u vrhu tabele, tačnije na 8. poziciji sa 22 osvojena boda. Imali bi i više, ali su čak sedam puta remizirali, dok su za to vreme poraženi samo dva puta. Monca je bez poraza na poslednjih sedam utakmica, a u tom periodu je igrala u stilu bod na strani, pobeda kod kuće. Baš tako je bilo, vezali su četiri pobede u Monci, dok su na strani takođe četiri puta remizirali, posle poraza od Lećea. Njihov cilj je plasman u plej of, ali još nismo sigurni kakve su im ambicije kada je plasman u elitu u pitanju, s obzirom da su prethodnu sezonu završili na trećem mestu i u plej-ofu ostali bez plasmana.

Kozenca

Gostujući tim nalazi se u donejm delu tabele i sva je prilika da mu predstoji borba za opstanak, ukoliko se nešto drastično ne promeni u narednom periodu. Prošlo je tek 13 prvenstvenih rundi, tek je trećina prvenstva, ali se već može videti ko su favoriti za ulazak u Seriju A, a među njima nije tim Kozence. Ovaj tim je prethodnu sezonu završio na 17. mestu, trebalo je da ispadne u Seriju B, ali znate već da kod Italijana neko uvek bankrotira, ap šansu dobije neka druga ekipa. Ovog puta ugasio se Kjevo iz Verone i napustio takmičenje. U prethodna četiri kola Kozenca nije pobedila, osvojili su samo jedan bod i nemaju mnogo izgleda u Monci.

Predlog

Monca je neprikosnovena kada igra na svom Brianteu i od šest utakmica dobili su pet, dok su samo jednom igrali nerešeno. S druge strane Kozenca je na sedam gostovanja samo dva puta osvojila bod, poslednji put u Parmi pre desetak dana. Ovde je jedinica izvesna, a za pobedu Monce u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.