Sreda, 01/12 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
01/12Sautempton vs Lester Siti1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
29/11/2021 22:14
\'\'Lisice\'\' putuju na jug Engleske na duel sa Sautemptonom. Utakmica vanrednog kola Premijer lige igra se u sredu u 20.30.
Sautempton

\'\'Sveci\'\' su imali dva uzastopna gostovanja i sa oba su se vratili praznih šaka. Poraz od Liverpula u subotu nikako se ne može nazvati kiksom, ali zato prethodni od Noriča ima sve odlike promašaja. Ekipa Ralfa Hazenhitla je posle 13 kola na 15. mestu sa 14 osvojenih bodova, a mnogo više od bodovnog učinka navijače brine efikasnost njihovih ljubimaca. Postigli su samo 11 golova, manje od jednog po meču, a samo je Norič dao manje golova od njih. Nije ni čudo da su jedine tri pobede ostvarili minimalnim rezultatom 1:0, i to protiv Lidsa i Aston Vile na svom Sent Merisu, te protiv Votforda na strani. Zanimljivo je da su prvi meč izgubili, pa četiri utakmice u novom prvenstvu igrali nerešeno, pa dve izgubili, da bi prvi trijumf zabeležili tek u osmom kolu.

Lester

Posle dva poraza na svom King Paueru u derbijima protiv Arsenala i Čelsija, Lester je imao imperativ pobede u duelu sa Votfordom u nedelju. Taj meč imao je dodatnu draž pošto je u Lester, kao trener \'\'Stršljenova\'\', dolazio Klaudio Ranijeri, stručnjak koji je 2012. doneo prvu i jedinu titulu \'\'Lisicama\'\'. Milosti za bivšeg trenera nije bilo, Lester je stigao do ubedljive pobede, a najzad se raspucao i Džejmi Vardi. Očekujemo da u nastavku sezone ekipa Brendona Rodžersa zaigra mnogo bolje, ali pre svega da osvaja bodove, jer su oni i do sada igrali solidno, ali su im bodovi klizili iz ruku, uzmimo primer meča sa Arsenalom. Verovatno ih je opteretilo i takmičenje u Ligi Evrope, imali su teška i naporna gostovanja u Poljskoj i Rusiji, a predstoji im i najteže na italijanskom jugu, pošto igraju protiv Napolija meč za prolaz narednog četvrtka.

Predlog

Nama se, da ne krijemo, sviđa igra Lestera. Nije to onaj tim koji je došao do titule, tako nešto se dešava jednom u sto godina, ali su oni i dalje ekipa koja zaslužuju plasman u vrhu tabele i ulazak u evropske kupove. Da bi se to dogodilo moraju da pobeđuju na mečevima kakav je ovaj u poznatoj luci. Predlažemo vam dvojku sa koeficijentom 2.90 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.