Sreda, 01/12 - Fudbal, Španija, La Liga
01/12Real Madrid vs Atletik Bilbao1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
30/11/2021 00:44
U sredu nas očekuje odloženi meč devetog kola španske La Lige u kom će Real Madrid na svom terenu ugostiti Atletik Bilbao. Duel između ova dva ljuta rivala je zakazan za 21 čas.
Real Madrid

Izabranici Karla Ančelotija igraju sjajno u ovom šampionatu što će nam bez ikakve sumnje najbolje potvrditi i trenutna tabela koja nam pokazuje da se ova ekipa nalazi na prvom mestu uz četiri boda viška u odnosu na Atletiko Madrid.
U prošlom kolu su Madriđani u velikom derbiju na svom terenu savladali ekipu Sevilje, a taj meč na "Santjago Bernabeu" je završen rezultatom 2:1.
Inače, što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala šest duela kao domaćin i još uvek ne zna za poraz pošto je u tom periodu Real ostvario četiri trijumfa i dva remija.

Atletik Bilbao

Nekako smo u poslednjih nekoliko sezona navikli da Atletik Bilbao uglavnom bude ekipa u ligi sa najviše nerešenih rezultata.
Do sada je tim iz Baskije čak osam puta remizirao, a da je ova ekipa slavila na makar jednom od tih osam mečeva sigurno je da bi bila daleko bolje plasirana od osmog mesta na tabeli mada i ovako stvari nisu loše.
U prošlom kolu je Atletik Bilbao u jednom sjajnom susretu remizirao na svom terenu sa Granadom, a na tom duelu je bilo čak četiri gola, pošto je na kraju bilo 2:2.

Naš predlog

Real igra sjajno u poslednje vreme i utisak je da Madriđani ne bi smeli da imaju previše problema na svom terenu protiv Bilbaoa, koji će bodove morati da potraži na drugom mestu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.47.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.