Subota, 04/12 - Fudbal, Austrija, Bundesliga
04/12Salcburg vs HartbergUkupno pogodaka - domaćin - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
04/12/2021 00:02
U 17. kolu austrijske Bundeslige u fudbalu u Salcburgu se sastaju Salcburg i Hartberg. Domaća ekipa iz Salcburga je neprikosnoveni vladar austrijskog fudbala i pred važan duel u Ligi šampiona očekuju glatku pobedu, dok ekipa Hartberga tradicionalno ne prolazi dobro u duelu sa ovom ekipom, posebno na gostovanjima. Meč u Red Bull Areni je zakazan za subotu, sa početkom u 17.00.
Salcburg

Salcburg je 8 godina uzastopno prvak Austrije u fudbalu i očekuje ih presudan meč sa Seviljom u sredu u Ligi šampiona. Meč sa Hartbergom je poslednji meč na domaćem terenu u austrijskoj ligi za ekipu Salcburga u 2021. godini. Iz tabora šampiona Austrije poručuju da poslednji mečevi u domaćoj ligi nisu bili obeleženi uspehom i da zato moraju da krenu svim silama u napad i naprave dobru zalihu bodova na prvom mestu na tabeli pred zimsku pauzu. Na poslednja dve utakmice u austrijskoj ligi favorizovani Salcburg nema pobedu, prvo su rezultatom 0:0 remizirali protiv Admire, da bi u prošlom kolu Salcburg rezultatom 2:1 izgubio od Austrije Klagenfurt. Tim iz Salburga želi da napravi pozitivnu atmosferu pred ključnu utakmicu u grupi G Lige šampiona, u toj grupi svi imaju šanse da prođu grupnu fazu, a pored šampiona Austrije ostali učesnici su Sevilja, Lil i Volfsburg. Šampioni Austrije u fudbalu se trenutno nalaze na prvom mestu na tabeli austrijske Bundeslige, sakupili su 39 bodova u dosadašnjem delu sezone, imaju 12 pobeda, 3 remija i 1 poraz.

Hartberg

Hartberg je klub koji je osnovan 1946. godine i prvi put u svojoj istoriji je zaigrao u elitnom rangu austrijskog fudbala u sezoni 2018-2019. Salcburg i Hartberg imaju 9 međusobnih duela u svojoj istoriji u austrijskoj ligi, tim iz Hartberga je zabeležio 8 poraza i ima samo jedan remi na svom terenu. Na gostujućem stadionu u Salcburgu Hartberg je igrao 4 puta i sva 4 puta je izgubio, posebno su bolna dva poraza, prvi iz septembra 2019. godine kada su izgubili 7:2 i drugi neuspeh iz oktobra 2020. godine kada su izgubili 7:1. Trener Hartberga Kurt Ras je pred meč sa Salcburgom izjavio da dolaze bez straha da igraju protiv lidera i da su u vedrom raspoloženju. Takođe je dodao da nema šta novog da doda za tim Salcburga, osim da su veoma dobra ekipa. Hartberg je na 6. mestu na tabeli austrijske lige, sa 20 sakupljenih bodova, imaju 5 pobeda, 5 remija i 6 poraza u ovosezonskoj Bundesligi.

Predlog

Mišljenja smo da je prevelika razlika u kvalitetu između Salcburga i Hartberga, domaći tim će ovu utakmicu shvatiti ozbiljno i to kao dobru uvertiru pred utakmicu sa Seviljom u Ligi šampiona, Salcburg ima 3 utakmice u nizu bez pobede, dve u austrijskoj ligi i jednu u Ligi šamiona. Vredi istaći i da su, što je za Salcburg neuobičajeno, na poslednjih 5 zvaničnih mečeva postigli samo 3 gola, na dve utakmice protiv Lila i Admire nisu dali gol, a na preostale 3 protiv Volsfburga, Austrije iz Beča i Austrije iz Klagenfurta su dali samo po gol na svakoj od tih utakmica. Naš predlog je da će Salcburg u utakmici protiv Hartberga dati najmanje 3 gola. Za igru da Salcburg daje 3 gola (Tim 1 3+) u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.52.



Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.