Utorak, 07/12 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
07/12Real Madrid vs Inter1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
06/12/2021 19:59
Od utorka su na programu mečevi poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Real Madrida i Intera. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Real Madrid

Fudbaleri Reala igraju fantastično ove sezone i kako sada stvari stoje utisak je da će Madriđani nakon godine pauze doći do titule šampiona Španije, pošto u ovom trenutku imaju ozbiljnu prednost u odnosu na drugoplasiranu Sevilju, a ona iznosi čak osam bodova.
U prošlom kolu je četa Karla Ančelotija slavila na gostovanju kod Real Sosijedada, a taj duel je završen rezultatom 0:2, a zanimljivo je da je posle duže vremena gol za Madriđane postigao Luka Jović.
Što se tiče Lige šampiona, kraljevski klub je već obezbedio plasman u nokaut fazu, a o prvom mestu će u utorak uveče odlučivati sa Interom.

Inter

Nakon ne baš sjajnog starta prvenstva fudbaleri Intera pružaju sve bolje partije i trenutno se nalaze na drugom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na prvoplasirani Milan.
U prošlom kolu su "neroazuri" odigrali još jedan fantastičan meč i slavili na teškom gostovanju kod Rome, a taj susret je završen sa više nego ubedljivih 0:3, što je između ostalog i bio rezultat posle prvih 45 minuta.
Kada je Liga šampiona u pitanju, nakon tri neuspešna pokušaja Inter je konačno došao do plasmana u nokaut fazu i ako pobedi na gostovanju kod Reala, u osminu finala će sa prvog mesta u grupi.

Naš predlog

Očekuje se da oba trenera izvedu nešto promenjenje sastave za ovaj u najavi sjajan meč, ali i u takvoj situaciji prednost dajemo Realu koji igra fenomenalno u poslednje vreme i toplo vam preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.