Sreda, 08/12 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
08/12Juventus vs MalmeUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
07/12/2021 17:37
Šveđani se rastaju od Evrope za ovu sezonu utakmicom u Torinu. Meč poslednjeg kola u grupi igra se u sredu u 18.45.
Juventus

\'\'Stara dama\'\' prolazi u osminu finala Lige šampiona, ali se to i očekivalo već posle žreba za grupnu fazu. Najverovatnije će Juventus završiti kao drugi u grupi, ukoliko Čelsi ne kiksira u Sankt Peterburgu, a taj meč igra se u isto vreme kad i ovaj. Ukoliko Juve i Čelsi pobede u poslednjem kolu, imaće isti broj bodova, po 15, ali \'\'Plavci\'\' imaju bolji međusobni skor, pa će osvojiti prvo mesto u grupi. Juventus je dobio Čelsi sa 1:0 u Torinu, ali je pretrpeo poraz od 4:0 na Stamford Bridžu. U prethodnom kolu Serije A Torinezi su lako izašli na kraj sa Salernitanom koju su dobili sa 2:0, rešivši sve dileme već u prvih 45 minuta.

Malme

Najvažniju stvar Malme je odradio prethodng vikenda kada je odbranio titulu u švedskoj elitnoj ligi. U meču poslednjeg kola igrali su bez golova sa Halmštadom na svom terenu, ali je i to bilo dovoljno da prvenstvo završe na prvom mestu, mada su imali isti broj bodova kao i AIK iz Stokholma, ali sa boljom gol razlikom. Zahvlajujući plasmanu u grupnu fazu i osvojenim bodovima u kvalifikacijama za ovo takmičenje, sledećeg leta put do grupne faze Lige šampiona biće im nešto lakši. Nisu imali mnogo uspeha u duelima sa Juventusom, Čelsijem i Zenitom i osvojili su samo jedan bod, u prošlom kolu na svom terenu protiv ruskog šampiona.

Predlog

U prvom kolu grupne faze Juventus je ubedljivo pobedio u malmeu i već tada se znalo da će Italijani u nokaut fazu, a da Šveđani neće, jednostavno je razlika u kvalitetu prevelika. Malme je promovisao Veljka Birmančevića u ovoj sezoni, pa je lako moguće da bivši Partizanov omladinac postane najskuplji fudbaler koji je prodat iz švedske lige, ako se Malme odluči da ga proda. Podsećamo da su ga kupili od Čukaričkog za samo milion. Što se tiče ovog meča trebalo bi da gledamo otvorenu igru i vidimo dosta golova. Melme je rasterećen, ovo im je poslednji meč u sezoni, pa će želeti na odmor da odu zadovoljni. Naš predlog je 4+ sa kvotom 2.35 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.