Sreda, 08/12 - Fudbal, Međunarodni, Liga šampiona
08/12Volfzburg vs LilDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
07/12/2021 21:48
U sredu je na programu poslednjih osam mečeva grupne faze Lige šampiona, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Volfsburga i Lila. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Volfsburg

Fudbaleri Volsfsburga se trenutno nalaze na poslednjem mestu u grupi sa pet osvojenih bodova, ali i pored toga ova ekipa može do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, ukoliko u sredu uveče na svom terenu savlada Lil, koji se nalazi na prvom mestu na tabeli sa osam osvojenih bodova.
U prošlom kolu najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja je nemačka ekipa doživela poraz na gostovanju kod Sevilje, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Inače, kada su mečevi na domaćem terenu u pitanju, do sada je Volfsburg odigrao dva meča kao domaćin i ostvario jedan trijumf i jedan remi.

Lil

Što se tiče Lila, ovaj tim drži sve u svojim rukama i za plasman u nokaut fazu Lige šampiona će im biti dovoljan i bod sa gostovanja kod Volfsburga.
Aktuelni šampion Francuske se u ovom trenutku nalazi na prvom mestu u grupi uz osam osvojenih bodova, a u prošlom kolu je Lil ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Salcburga čime je ova ekipa sebi širom otvorila vrata plasmana u osminu finala.
U prošlom kolu francuskog šampionata, Lil je uz dosta muke slavio na svom terenu protiv Troje, pa se trenutno ova ekipa nalazi tek na jedanaestom mestu na tabeli.

Naš predlog

Svakako da je ovo jedan od najinteresantnijih mečeva poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona, a smatramo da će biti golova na obe strane, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica CircusCasino plaća sa kvotom 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.