Četvrtak, 09/12 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
09/12Ludogorec vs Mitjiland1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
08/12/2021 09:10
U četvrtak su na programu poslednji mečevi grupne faze Liga Evrope, a za vas smo ovog puta analizirali duel u Razgradu između Ludogoreca i Mitjilanda. Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Ludogorec

Sigurno je da smo dosta više od šampiona Bugarske očekivali u ovogodišnjem izdanju Liga Evrope.
Naime, trenutno se popularna "luda šuma" nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz samo jedan osvojen bod u dosadašnjem toku takmičenja i to na gostovanju kod Mitjilanda koji im upravo i gostuje u poslednjem kolu.
U prošlom kolu je Ludogorec poražen na gostovanju kod Crvene Zvezde, a taj meč na stadionu "Rajko Mitić" je završen rezultatom 1:0.
Kada je u pitanju bugarski šampionat, "luda šuma" trenutno drži prvo mesto na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani CSKA iz Sofije.

Mitjiland

Mitjiland nije na najboji mogući način startovao u Ligi Evrope, i nakon tri odigrana kola se činilo da ova ekipa nema praktično nikakve šanse da se domogne plasmana u nokaut fazu.
Međutim, kako je vreme prolazilo tako je i danski predstavnik podizao svoju formu, a sve je počeo od trijumfa na gostovanju kod Crvene Zvezde kada je bilo 0:1.
Nakon toga je Mitjiland na svom terenu slavio i protiv Brage, a taj duel je završen rezultatom 3:2, uz podatak da je domaćin stigao do tri boda nakon penala koji je sviran u sudijskoj nadoknadi.
Što se nacionalnog šampionata tiče, u ovom tretnuku se Mitjiland nalazi na prvom mestu na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Kopenhagen.

Naš predlog

Računica je jasna, a to je da pobeda gostima donosi plasman u nokaut fazu, obzirom da će Braga i Crvena Zvezda odigrati međusoban susret.
Takođe, vrlo lako se može desiti da trener "lude šume" izađe u nešto promenjenom sastavu, ali bilo kako bilo, mišljenja smo da danski predstavnik veliki favorit na ovom duelu zbog čega vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.