Četvrtak, 09/12 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
09/12Antverpen Rojal vs Olimpijakos1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
08/12/2021 19:12
U utakmici poslednjeg kola D grupe Lige Evrope u Antverpenu gostuje grčki šampion Olimpijakos. Meč se igra u četvrtak u 18.45.
Antverp

Pred poslednje kolo u ovo grupi je sve uglavnoj jasno. U nokaut fazu idu Ajntraht iz Frankfurta i Olimpijakos, samo je pitanje ko sa prve pozicije. Nemci imaju dva boda više od Pirejaca, ali i teško gostovanje u Istanbulu kod Fenerbahčea. Belgijski predstavnik je na začelju sa samo dva osvojena boda iz prvih pet utakmica. Ta dva boda osvojili su na strani, po jedan u Turskoj i jedan u Nemačkoj. Na svom terenu doživeli su dva poraza, od Ajntrahta i Fenera, oba bez postignutog gola. U Župiler ligi Antverp se odlično drži i posle 17 kola nalazi se na drugoj poziciji.

Olimpijakos

Grčki šampion je ispunio prvi cilj, obezbedio je proleće u Evropi. Njima je u planu bilo da igraju Ligu šampiona, ali ih je u kvalifikacijama izbacio bugarski Ludogorec, pa su morali u slabije evropsko takmičenje. Grupa je bila zahtevna, dva puta su izgubili od Ajntrahta, ali su dobili tri ostala meča, dva protiv Fenera i Antverp na svom Karaiskakiju, posle mnogo muka u prvom kolu. Što se grčkog prvenstva tiče Olimpijakos je u vođstvu, ima šest bodova više od drugoplasiranog AEK, dok su svi ostali već dosta zaostali. U prethodnom kolu Lige Evrope pobedili su Fenerbahče golom Soareša u 90. minutu meča.

Predlog

Postoji verovatnoća da Pirejci budu na kraju prvi i preskoče naredno eliminaciono kolo. Prvi uslov je da pobede u Belgiji, a drugi da Ajntraht bude poražen u Istanbulu od Fenerhačea. Teško je poverovati u ispunjenje oba uslova, ali je u fudbalu sve moguće. Smatramo da će Grci uradili svoj deo posla i pobediti u Antverpenu. Za dvojku se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 2.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.