Četvrtak, 09/12 - Fudbal, Međunarodni, Liga Evrope
09/12Vest Hem vs Dinamo Zagreb1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/12/2021 19:29
Pred poslednje kolo \'\'Čekićari\'\' su prvi, a Zagrepčani se bore za proleće u Ligi Evrope. Utakmica u Londonu se igra u četvrtak u 21 čas.
Vest Hem

Londonski klub je igrao dobro i već je obezbedio prvo mesto u ovoj grupi. Imaju četiri pobede i jedan remi, pa su sakupili 13 bodova i niko ih ne može sustići. Sve je počelo pobedom u Zagrebu, u koju su mnogi sumnjali posle Totenhemovog brodoloma u prošloj sezoni na Maksimiru. Protiv Rapida i Genka nije bilo mnogo problema, a jedino su u Belgiji ostali bez pobede. U Premijer ligi Vest Hem je imao svojih sjajnih momenata, u poslednjih mesec dana pobedili su Liverpul i čelsi na svom Olimpijskom stadionu, ali su izgubili od Sitija i Vulverhemptona. Drže se i dalje dobro i ostaje im borba za četvrto mesto i prvi plasman u Ligu šampiona što bi bio logičan sled događaja. Verovatno će Dejvid Mojes odmoriti neke igrače protiv Dinama, pošto im ovaj meč ne znači ništa u rezultatskog smislu.

Dinamo Zagreb

Sigurni smo da u Dinamu svi jedva čekaju zimsku pauzu. Mnogo je turbulencija bilo u ovoj polusezoni. Počelo je eliminacijom od Šerifa u Ligi šampiona na poslednjem stepeniku pred grupnu fazu, pa su morali u Ligu Evrope. Grupa, koju su dobili, bila je zanimljiva, ali su već u prvom kolu poklekli protiv Vest Hema na svom stadionu. Usledio je odlazak u Belgiju i veliki trijumf protiv Genka, koji će im, sva je prilika, obezbediti evropskom proleće. Dinamo će sigurno igrati u Evropi i od februara, samo je pitanje u kom takmičenju. Ako osvoje bod u Londonu biće drugi i Igrati u Ligi Evrope, ali ako izgube, najverovatnije će morati u Ligu konferencija. Iza Dinama su dva teška poraza na Maksimiru, prvo od Rijeke u Kupu, a onda i Hajduka u prvenstvu. Pre toga na svom stadionu nisu savladali ni Osijek.

Predlog

Mada su bodovi bitniji gostima, to ne znači da će im ih \'\'Čekićari\'\' prepustiti. Mnogi smatraju da će ovde doći remi, koji odgovara obema ekipa, ali znajući englesko shavtanje fudbala, mi vam predlažemo jedinicu. Vest Hem je bolji od Dinama, čak i ako bude oslabljen u ovom meču. Za jedinicu se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.