Petak, 14/01 - Fudbal, Nemačka, Bundeliga 2
14/01Hansa Rostock vs Hanover 96Da postigne pogodak - obe ekipetip: Da
8 / 10 Ulog
10/01/2022 19:17
Nastavlja se nemačka Cvajta. Pauza je bila kratka, manja od mesec dana. U prvom meču drugog dela u Roštoku Hazna dočekuje Hanover u petak od 18.30.
Hanza

Ovo je u neku ruku derbi severa Nemačke. Hanza je bila bundesligaš, ali i kao većina ekipa iz nekadašnje Istočne Nemačke nisu uspeli da postanu stabilan član elite. Posle 18 odigranih utakmica u Cvajti, dakle nešto više od polovine prvenstva, Hanza ima 20 bodova i nalazi se tek na 14. mestu. Za sada ih od zone ispadanja deli tri boda, koliko imaju više od Zandhauzena, ali nikakvog opuštanaj ne sme da bude. Ekipa iz Roštoka je pred odlazak na pauzu vezala pet uzastopnih utakmica bez pobede, na kojima su tri puta remizorali, a dva puta izgubili. U sklopu priprema za nastavak sezone odigrali su jedan meč, rival je bio Minhen 1860, a \'\'lavovi\'\' iz Minhena su slavili sa 3:1.

Hanover

Kao i Hanza, i Hanover ima 20 bodova posle 18 odigranih kola u Cvajti. Ova ekipa sa samog severa zemlje bila je bundesligaš do pre tri sezone, ali od kada je ispala nije dolazila u situaciju da se bori za povratak u elitu. Neće imati ni sada, već im je prvi cilj da, ukoliko je moguće, što pre odu u sigurnu zonu, za početak bar do sredine tabele. Hanover se nalazi odmah iznad crte, mada je u poslednje tri jesenje utakmice imao dve pobede i poraz. Taj neuspeh im je teško pao, ne samo zato što su mogli prvi put da vežu tri uzastopna trijumfa, već ih je Verder u Hanoveru pobedio sa ubedljivih 4:1.

Predlog

Hanza i Hanover nisu bili u istom rangu takmičenja još od 2008. godine kada su i jedni i drugi bili bundesligaši. U toj sezoni Hanza je napustila elitu, a deceniju kasnije i Hanover. U međuvremenu tim iz Roštoka je više vremena proveo u trećoj ligi, nego u Cvajti. U prvom delu sezone, na utakmici u Hanoveru, Hanza je napravila iznenađenje i slavila sa ubedljivih 3:0. Ne deluje nam da su toliko bolji od Hanovera, naprotiv. Zato je naš predlog za ovaj meč igra gol-gol, a za GG u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.