Petak, 14/01 - Fudbal, Međunarodni, Afrički kup nacija
14/01Gabon vs Gana1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
12/01/2022 22:34
U petak se nastavljaju mečevi na Kupu afričkih nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Gabona i Gane. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Gabon

Selekcija Gabona je igrala sjajno u kvalifikacijama za ovaj turnir, a sa dobrim partijama su nastavili u prvom kolu Kupa afričkih nacija.
Naime, Gejlor Kanga i drugari su slavili u duelu protiv debitanta Komora, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Bila je to potpuno zaslužena pobeda za ovu selekciju koja je dominirala od prvog do poslednjeg trenutka, a jedini gol na meču delo je Boupendze u šesnaestom minutu susreta.
Sada Gabon očekuje dosta teži posao pošto će ukrstiti snage sa Ganom koja slovi za jednog od favorita za osvajanje turnira.

Gana

Evidentno je da Gana više nema toliko zvezda u timu kao što je to bio slučaj pre nekoliko godina, ali sigurno je da je i ovo jedna i te kako kvalitetna selekcija.
Nažalost, u prvom kolu su fudbleri ove selekcije u derbiju prve runde poražene od Maroka a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su kvalifikacije u pitanju, Gana je na kraju završila na prvom mestu u grupi uz bod viška u odnosu na drugoplasirani Sudan, ali i tri boda više u odnosu na Južnu Afriku koja nažalost nije uspela da dođe do plasmana na završni turnir.

Naš predlog

Nakon poraza u prvom kolu utisak je da Gana nema pravo na kiks protiv Gabona pošto bi to značilo eliminaciju ove selekcije iz daljeg toga turnira, pa vam zato preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.