Nedelja, 16/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
16/01Estoril vs Arouka1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/01/2022 09:16
Ovog vikenda su na programu mečevi osamnaestog kola portugalske Primeire, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Estorila i Aruke. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Estoril

Fudbaleri Estorila igraju dosta dobro ove sezone, a trenutno je situacija takva da se ova simpatična ekipa nalazi na visokom šestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na petoplasirani Žil Visente, a poznato je da to peto mesto na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu Konferencija.
Inače, u prošlom kolu je Estoril odigrao jedan sjajan meč na svom terenu ali nažalost posle preokreta doživeo poraz od Porta, a taj duel je završen rezultatom 2:3.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je šestoplasirana ekipa na tabeli odigrala osam mečeva kao domaćin i ostvarila samo jedan trijumf, čak pet remija i dva poraza.

Aruka

Sigurno je da će primarni cilj Aruke biti opstanak u društvu najboljih, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i baraž meč sa trečeplasiranim timom iz Segunde.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela svoj već deveti poraz u najkvalitetnijem rangu portugalskog fudbala i to na gostovanju kod Belenenseša, kada je bilo 2:1.
Što se tiče mečeva na strani, Aruka je do sada odigrala devet mečeva na strani i još uvek ne zna za trijumf, a pored toga je ovaj tim četiri puta remizirao i doživeo pet poraza.

Naš predlog

Iako se Estoril do sada i nije proslavio na svom terenu, dolazi mu u goste Aruka koja igra katastrofalno na strani zbog čega domaćem timu i dajemo prednost i toplo vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.98.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.