Petak, 14/01 - Fudbal, Francuska, National
14/01Boulogne vs Red StarUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
13/01/2022 08:25
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč francuske treće lige, a ovoga puta je reč o duelu između Bulonja i Red Stara. Susret između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Bulonj

Kako sada stvari stoje utisak je da ćemo fudbalere Bulonja sledeće sezone gledati u četvrtoj ligi.
Nažalost, nakon sedamnaest odigranih kola se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo jedanaest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je Bulonj odigrao još jedan slab meč i doživeo poraz na gostovanju kod Stadea, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je ova ekipa odigrala osam mečeva kao domaćin i još uvek ne zna za trijumf, pošto je ovaj tim u tom periodu četiri puta remizirao i doživeo isto toliko poraza.

Red Star

Ni Red Staru ne cvetaju ruže u ovogodišnjem izdanju francuske treće lige, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na timove koji se nalaze u najopasnijoj zoni.
U prošlom kolu je Red Star odigrao jedan solidan meč na svom terenu, ali je nažalost doživeo poraz od Lavala koji je u ozbiljnom naletu, a taj duel je na kraju završen rezultatom 1:2, iako je domaćin prvi došao do vođstva.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je trinaestoplasirana ekipa na tabeli odigrala devet mečeva na gostovanjima i ostvarila tri trijumfa, jedan remi i pet poraza.

Naš predlog

Oba tima žele da ostvare pobedu na ovom susretu, i zaista je teško prognozirati pobednika ovog duela, ali deluje da se golovi ne bi trebali dovesti u pitanje, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.