Subota, 15/01 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
15/01Union Berlin vs HofenhajmUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
13/01/2022 22:16
Gosti stižu u prestonicu u sjajnoj formi. Meč između Uniona i Hofenhajma igra se u subotu u standardnom terminu od 15.30.
Union Berlin

Malo je nedostajalo da se Union iz Leverkuzena vrati sa celim plenom. Vodili su sa 2:1 sve do samog finiša utakmice, ali su domaći spasili bod. Berlinci igraju dosta promenjivo u poslednje vreme, tu računamo finiš 2021. godine i prvi meč u Novoj godini. Nisu uspeli da izbore proleće u Evropi, u konkurenciji Fejnorda i Slavije ostali su na trećem mestu u Ligi konferencija, ali će barem moći da se posvete domaćem prvesntvu u narednim mesecima, i možda opet izbore evropsku vizu. Union je trenutno na deobi pestog i sedmog mesta sa Kelnom, oba tima imaju po 28 bodova, samo dva manje od Frajburga na četvrtom mestu, poslednjem koje donosi plasman u Ligu šampiona.

Hofenhajm

Pravo niotkuda Hof je krenuo u seriju pobeda i od prošle sedmice nalazi se na trećem mestu na tabeli. Tim Sebastijana Henesa je u odličnoj formi i pokazao je to i u duelu sa Augzburgom u prošlom kolu. Računajući i taj trijumf Hofenhajm ima niz od sedam utakmica bez poraza, sa pet pobeda i dva remija. Teško je očekivati da se uključe u borbu za \'\'salataru\'\', ali bi i novi plasman u ligu šampiona bio fantastičan uspeh. Na tri prethodna prvenstvena gostovanja Hofenhajm je uzeo sedam bodova i postigao čak 10 golova.

Predlog

Jesenas, tačnije u kasno leto, meč u Sinshajmu je bio odličan, a završen je rezultatom 2:2. I prethodni duel u Berlinu završen je remijem, prošlog proleća bilo je 1:1. Očekujemo da će se sada voditi velika borba i da ćemo videti mnogo golova, ali samo preko tv ekrana, pošto gledalaca na tribinama zbog pandemijskih mera neće biti. Naš predlog je 3+, a koeficijent za ovaj tip u kladionici CircusCasino iznosi 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.