Subota, 15/01 - Fudbal, Izrael, Ligat ha'AL
15/01Hapoel Haifa vs Maccabi Petah Tikva1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
13/01/2022 22:30
Gosti su na poslednjem mestu na tabeli, dok domaćin veruje da može u plej-of. Utakmica u Haifi igra se u subotu u 16.30.
Hapoel Haifa

Ekipa iz Haife nalazi se u sredini tabele, ali sa minimalnim zaostatakom za timovima koji su u zoni plasmana u plej of. Naime, posle prvih 26 kola u izraelskoj elitnoj diviziji liga se deli na dva dela, prvih šest ekipa razigrava za titulu i evropske kupove, dok ostalih osam igra za opstanak. Hapoel je trenutno osmi sa 22 boda, dva manje od šestoplasiranog Kirjata. U prethodnom kolu izgubili su od imenjaka iz Tel Aviva na svom terenu, i to posle dve utakmice u kojoj su osvojili četiri boda. Nije im išlo na domaćem terenu u poslednje vreme, pa su na četiri meča samo jednom pobedili i tri puta su poraženi.

Makabi Petah Tikva

Gosti su poslednjeplasirani tim i jasno je da će igrati u plej-autu. To je njihova velika šansa da nekako izbore opstanak, ali će morati znatno da poprave formu. Za sada ništa ne deluje obećavajuće Makabi iz Petah Tikve je izgubio šest poslednjih mečeva u prvenstvu, a jedinosu uspevali da slave u izraelskom kupu. Poslednju prventvenu pobedu upisali su još krajem oktobra, a na strani imaju sedam neuspeha zaredom. U prošlom kolu su ubedljivo poraženi na domaćem terenu od đampiona Makabija iz Haife.

Predlog

Malo nas čudi visoka kvota na pobedu domaće ekipe. Hapoel iz Haife je kvalitetniji tim, a bodovi su mu neophodni da se probije među šest prvoplasiranih ekipa. Pogodnijeg rivala od Makabija iz Petah Tikve nisu mogli da dobiju za ispunjenje takve namere, pa verujemo da će to uspeti da iskoriste. Petah Tikva je pobedila u prvom ovosezonskom meču Hapoel, bilo je 2:0, ali su tada oni bili u mnogo boljoj form nego sada. Odigrajte jedinicu, a za nju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.32.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.