Nedelja, 16/01 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
16/01Augzburg vs Ajntraht FrankfurtUkupno pogodaka - gost - iznad/ispodtip: Više 1.50
8 / 10 Ulog
15/01/2022 13:36
Posle traumatičnog poraza od Dortmunda, Ajtraht gostje u Augzburgu. Meč je na programu u nedleju u 15.30.
Augzburg

Ambicije domaćina i u ovoj sezonu sežu samo do pukog opstanka. Moramo da priznamo da su nas ipak prijatno iznenadili svojim izdanjima u prvih 18 kola. Jeste da je Augzburg tek na 16. mestu, onom koje donosi plasman samo u baraž za opstanak, ali su imali svojih svetlih trenutaka. Podsetimo samo na pobedu nad šampionaom Bajernom u bavarskom derbiju, ali i poslednji njihov trijumf na gostovanju kod odličnog Kelna. Sada su bez pobede već tri kola, polusezonu su okončali sa dva remija, protiv Lajpciga i Grojtera u Firtu, a prolećni deo su otvorili porazom u Sinshajmu protiv Hofenhajma.

Ajntraht

Sve je mirisalo da će \'\'orlovi\'\' pobediti Borusiju iz Dortmunda i tako ući u zonu plasmana u Ligu šampiona, prvi put ove sezone. Vodio je Ajntraht sa 2:0 protiv \'\'milionera\'\' golovima Borea, i sve je išlo ka četvrtom uzastopnom trijumfu tima iz grada na Majni. Bila je to sjajna serija rezultata, Leverkuzenu su dali pet golova, Borusiji u Menhengladbahu tri, a samo su protiv neugodnog Majnca slavili minimalnim rezultatom. Međutim, Dortumd postiže tri gola u poslednjih 20 minuta i nosi ceo plen iz Frankfurta. Ajntraht ostaje osmi na tabeli, a bio bi na deobi četvrtog mesta. treba reći da \'\'orlovi\'\' igraju odlično i samo je pitanje da li su mogli da psihološki ostanu čvrsti posle takvog poraza. Verujemo da je trenber Glasner umeo da podigne ekipu i sa Ajntrahtom treba ozbiljno računati u ovoj sezoni.

Predlog

Smatramo da su gosti bolji tim i da mogu do pobede u Augzburgu. Problem može biti moranje domaćina koji je u \'\'crvenoj\'\' zoni. U prvom delu sezone u Frankfurtu je bilo bez golova, ali tada Ajntraht nije bio ni blizu ove forme koju sada ima. Naš predlog za ovaj meč je gost daje dva gola, a za T22+ u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.