Sreda, 19/01 - Fudbal, Turska, Superliga
19/01Trabzonspor vs Giresunspor1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
17/01/2022 22:12
Deluje da lider turskog prvenstva juri ka šampionskoj tituli. Teško da će neko zadržati Trabzon na putu ka peharu. Utakmica protiv Giresunda zakazana je za sredu u 18 časova.
Trabzon

Domaćin ne može da se pohvali nekom posebnom efikasnošću u prethodnom periodu, ali i dalje vredno sakupljaju bodove i održavaju prednost ispred najbližih konkurenata. Trabzon je odigrao 21 utakmicu i izgubio samo jednom. Bilo je to u Antaliji, a pored toga su još pet puta remizirali. Ostaje jasno da su dobili 15 utakmica i sada imaju 11 bodova više od drugoplasiranog tima, a to je Konjaspor, koja ima i jednu utakmicu manje. U tri prethodna kola Trabzon je samo jednom pobedio i dva puta igrao nerešeno. Po bod su osvojili protiv Bašakšehira na svom terenu i, u prethodnom kolu, na gostovanju kod Sivaspora. Između ta dva remija ugnjezdila se pobeda nad Malatijom, i to minimalna.

Giresunspor

Novajlija u ligi igra onako kako i igraju debitanti u najjačem takmičenju, promenjivo, ali izuzetno motivisano. Umeli su da naprave prave senzacije, kakva su pobede nad Galatasarajem i Bešiktašom u gostima. Uspeli su da savladaju obe najbolje ekipe iz prethodne sezone na njihovom terenima, a dok su Galatu dobili sa 1:0, Bešiktaš su deklasirali sa 4:0. Nije sve bilo tako idealno u ostalim utakmicama, meli su da gube od ekipa iz donjeg dela tabele, pa sada zauzimaju 14. mesto sa 25 osvojenih bodova, četiri više od prvog tima ispod crte. Za njih borba za opstanak nije završena, ali treba reći da je to i jedini cilj u prvoj sezoni u eliti. Prošlog vikenda izgubili su na svom terenu od Kasimpaše sa 2:0.

Predlog

Meč koji su ove dve ekipe odigrale krajem avgusta bio je prvi zvanični u istoriji. Dobio ga je Trabzon 1:0, a rešio ga je Nvakvaeme na startu svojim golom. Sada je i domaći teren na strani Trabzona, pa su oni apsolutni favoriti u duelu sa novajlijom. Naš predlog je jedinica, a golove ne treba da očekujete u nekom velikom broju. Za pobedu Trabzona u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.