Utorak, 18/01 - Fudbal, Međunarodni, Afrički kup nacija
18/01Gana vs ComorosPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
18/01/2022 01:00
U utorak su na programu mečevi poslednjeg kola grupne faze Kupa afričkih nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Gane i Komorija. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Gana

Gana je jedno od najvećih razočarenja ovogodišnjeg Kupa afričkih nacija, pošto se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na trećem mestu u svojoj grupi i ima samo jedan bod za sada.
U prvom kolu su izabranici Milovana Rajevca poraženi od Maroka, dok su u drugom kolu popularne "crne zvezde" odigrale samo nerešeno sa Gabonom, koji trenutno zauzima drugo mesto na tabeli uz čak tri boda viška u odnosu na Ganu.
Ovoj selekciji ostaje nada da će biti jedna od četiri najbolje trećeplasirane selekcije, ali se i tu trenutno izabranici Milovana Rajevca nalaze tek na petom mestu.

Komori

Za Komore je ovo premijerno učešće na završnom turniru i sigurno je da su Ben i drugari i pre početka takmičenja važili za jednog od glavnih autsjadera.
Trenutno se ova simpatična selekcija nalazi na poslednjem mestu u grupi bez osvojenih bodova, ali i bez postignutog gola.
U prvom meču su Komori odigrali jedan solidan duel protiv Gabona, ali su nažalost izgubili taj susret sa 1:0.
U drugom kolu su Ben i drugari bili veliki autsajderi protiv Maroka koji slovi za jednog od najvećih favorita za osvajanje trofeja, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Gana prosto mora da trijumfuje na ovom susretu i mišljenja smo da će ova selekcija od prvog minuta krenuti ofanzivno ka golu slabašne reprezentacije Komora, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa prelazom 1-1 za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.