Sreda, 19/01 - Fudbal, Turska, Superliga
19/01Galatasaraj vs Kašimpaša1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/01/2022 11:10
Poslednji meč 22. kola turske Superlige se igra u Istanbulu gde će fudbaleri Galatasaraja dočekati Kasimpašu. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Galatasaraj

Sigurno je da je Galatasaraj jedno od najvećih razočarenja ovogodišnjeg izdanja turske Superlige, obzirom da se ova ekipa trenutno nalazi na katastrofalnom trinaestom mestu na tabeli uz samo šest bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u najopasnijoj zoni.
U prošlom kolu je Galata ponovo razočarala sve svoje navijače obzirom da je ova ekipa mimo svih očekivanja poražena na gostovanju kod Hatajspora, a taj duel je završen rezultatom 4:2.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je jedan od najtrofejnijih turskih klubova odigrao deset mečeva kao domaćin i ostvario pet trijumfa, dva remija i tri poraza.

Kasimpaša

Kasimpaša je katastrofalno ušla u ovaj šampionat i dugo se ova ekipa nalazila na poziciji koja na kraju prvenstva znači i selidbu u niži rang.
Međutim, kako vreme prolazi tako i ova simpatična ekipa pruža sve bolje partije, pa se trenutno nalazi na šesnaestom mestu na tabeli, ruku na srce uz isti broj bodova kao i sedamnaestoplasirani Goztepe.
Raduje podatak da je Kasimpaša na četiri poslednja meča bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila čak tri trijumfa, uz jedan remi.
U prošlom kolu je šesnaestoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Giresunspora, a taj duel je završen rezultatom 0:2.

Naš predlog

Galata nema izbora i prosto mora da pobedi na ovom susretu kako ne bi još više zakomplikovala svoju situaciju koja i ovako nije nimalo povoljna.
Sigurno je da će to biti težak zadatak obzirom da Kasimpaša igra fantastično u poslednje vreme, ali smo ipak mišljenja da će neosporni kvalitet Galatasaraja isplivati na površinu, zbog čega vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.