Četvrtak, 20/01 - Fudbal, Međunarodni, Afrički kup nacija
20/01Mali vs MauritanijaPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
18/01/2022 19:26
Mauritanija nema šansi da se nađe u nokaut fazi, dok se Malijci bore za prvo mesto u grupi. Meč je na programu u četvrtak u 20 časova.
Mali

U prva dva kola selekcija Malija je izneadila samo one koji ne prate pomno fudbal na \'\'crnom\'\' kontinentu. Ovo je sastav vredan poštovanja, mada do sada nije imao značajnije uspehe na reprezentativnom planu. Već u prvoj utakmici pobedili su odlični Tunis sa 1:0, a u drugom su remizirali sa Gambijom. Od rezultata mečeva trećeg kola zavisi poredak prve tri ekipe u ovoj grupi. Mali je u najboljoj situaciji, očekuje se pobeda nad Mauritanijom, najslabijom selekcijom u ovoj grupi. Ne bi bilo loše i da trijumf bude sa većom razliku u slučaju da Gambija uspe da pobedi Tunis.

Mauritanija

Sam plasman na Afrički kup nacija odličan je rezultat za selekciju sa severozapada Afrike. Mauritanij i Mali su susedne zemlje, ali nema nekog velikog rivalstva, bar ne fudbalskog. U prva dva kola izgubili su i od Tunisa i od Gambije, i dok je poraz protiv Gambijaca bio podnošljiv, samo 1:0, Tunižani su ih deklasirali rezultatom 4:0. U kvalifikacijama za Mundijal bili su poslednji u grupi u drugoj fazi, prvi je bio Tunis, pa Ekvatorijalna Gvineja i Zambija. Mauritanija je osvojila samo dva boda u šest utakmica.

Predlog

Sigurno je da će Mali upisati pobedu protiv suseda, kao što su to uradili tri puta u četiri prethodna međusobna duela. Pošt je kvota na jedinicu dosta niska, predlažemo vam prelaz 1/1. Koeficijent za ovaj tip u kladionici Meridianbet iznosi 1.97.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.