Nedelja, 23/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
23/01Arouka vs Benfika1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
19/01/2022 08:56
Premijerni meč 19. kola portugalske Primeire nam donosi duel između Aruke i Benfike. Meč između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Aruka

Sigurno je da će primarni cilj Aruke biti opstanak u društvu najboljih, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje nažalost na kraju šampionata znači i selidbu u niži rang.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela svoj već deveti poraz u najkvalitetnijem rangu portugalskog fudbala i to na gostovanju kod Belenenseša, kada je bilo 2:1.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je ova simpatična ekipa ostvarila tri trijumfa, jedan remi i četiri poraza.

Benfika

Kako sada stvari stoje, vrlo lako se može desiti da ovo bude treća godina zaredom u kojoj fudbaleri Benfike neće doći do titule šampiona Portugala, obzirom da se u ovom trenutku tim iz Lisabona nalazi tek na trećem mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Porto.
U prošlom kolu je ova ekipa ponovo razočarala sve svoje navijače, pošto je samo remizirala na svom terenu protiv Moreirensea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je Benfika ostvarila sedam trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz.

Naš predlog

Benfika prosto mora da slavi na ovom meču jer bi novi neuspeh verovatno značio i oproštaj od šampionskih ambicija, pa vam zbog svega toga toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.31.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.