Nedelja, 23/01 - Fudbal, Španija, La Liga
23/01Atletiko Madrid vs Valensija1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
20/01/2022 23:48
Derbi meč 22. kola španske La Lige se igra na \"Vanda Metropolitanu\" gde će fudbaleri Atletiko Madrida dočekati Valensiju. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Atletiko Madrid

Dosta više smo očekivali od aktuelnog šampiona Španije koji ima ogromne probleme ove sezone, a to nam nekako najbolje pokazuje i podatak da je ova ekipa na poslednjih pet mečeva u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala ostvarila samo jedan trijumf, uz jedan remi i čak tri poraza.
Na sve to izabranici Čola Simeonea su eliminisani iz španskog Kupa Kralja od Real Sosijedada, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
U prošlom kolu La Lige, "jorgandžije" su remizirale na gostovanju kod Viljareala, u jednom fantastičnom susretu koji je završen rezultatom 2:2.

Valensija

Veliko je pitanje da li će popularni "slepi miševi" i ove sezone uspeti da dođu do plasmana u neko od evropskih takmičenja.
Naime, u ovom trenutku se tim sa "Mestalje" nalazi na devetom mestu na tabeli, ruku na srce uz samo tri boda manjka u odnosu na šestoplasiranu Barselonu, a poznato je da je to šesto mesto i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u Ligu Konferencija.
Valensija je u prošlom kolu odigrala jedan solidan meč na svom terenu i remizirala sa favorizovanom Seviljom, a taj duel na “Mestalji” je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Atletiko prosto mora da pobedi na ovom susretu ukoliko želi da ostane u igri za poziciju broj četiri koja donosi plasman u Ligu šampiona, a mišljenja smo da će se to i desiti pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.