Nedelja, 23/01 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
23/01Sporting CP vs Sporting Braga1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
21/01/2022 01:05
Poslednji meč subotnjeg programa devetnaestog kola portugalske Primeire se igra u Lisabonu gde će fudbaleri Sportinga ugostiti Bragu. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Sporting

Sećamo se svi prošle sezone kada je tim iz Lisabona mimo svih očekivanja došao do titule šampiona, i to na jedan poprilično ubedljiv način, ostavivši iza sebe Porto i Benfiku.
Ovoga puta je Sporting otišao korak dalje, pošto je ova ekipa uspela da dođe do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Primeire, u ovom trenutku se aktuelni šampion nalazi na drugom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Porto, a u prošlom kolu je lisabonska ekipa slavila na gostovanju kod Vizele kada je bilo 0:2.

Braga

Godinama unazad je četvrto mesto na tabeli portugalske Primeire rezervisano za fudbalere Brage, a to je slučaj i ove sezone, uz podatak da trenutno tim sa "Kamenoloma" ima pet bodova viška u odnosu na petoplasirani Žil Visente što je fina zaliha pred nastavak šampionata.
U prošlom kolu je ova ekipa mimo svih očekivanja doživela poraz na svom terenu od Maritima, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Kada su u pitanju partije na gostujućim terenima, do sada je Braga odigrala osam mečeva kao domaćin i ostvarila četiri trijumfa, dva remija i isto toliko poraza.

Naš predlog

Na papiru je Sporting ozbiljnija ekipa i mišljenja smo da će aktuelni šampion to i potvrditi na terenu zbog čega vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.