Utorak, 25/01 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
25/011860 München vs Kajzerslautern1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
24/01/2022 16:58
Dva velikana nemačkog fudbala tavore u trećoj ligi, a nadaju se povratku, za početak, barem u Cvajtu. Utakmica u glavnom gradu Bavarske igra se u utorak u 19 časova.
Minhen 1860

\'\'Lavovi\'\' iz Minhena imali su veliki pad kada su potonuli do četvrte lige. Uspeli su, posle velikih finansijskih problema, da se vrate iz regionalne lige u treću, a strpljivo čekaju šansu da se ponovo nađu u Cvajti. Možda bi već ove sezone mogli do baraža, trenutno su na 9. mestu sa sedam bodova manje od trećeplasiranog Braunšvajga, ali i Kajzerslauterna koji je drugi, takođe sa 39 bodova, ali i utakmicom više. Ako bi slavili protiv \'\'kraljeva\'\' smanjili bi razliku na četiri boda i imali još jedan meč da dođu na samo poen zaostatka. U Minhenu ne žure sa povratkom, pokušavaju prvo da klub stave na čvrste temelje, a onda da naprave prodor. izy sebe imaju tri uzastopne prvenstvne pobede, a poslednju utakmicu odigrali su u DFB kupu kada su na svom terenu poraženi od Karlsruea.

Kajzerslautern

Bivši nemački šampion je već dugo van, ne samo elite, već i druge lige. Navijači ovog poznatog kluba počeli su već da gube strpljenje gledajući mečeve svog tima sa klubovima koji ni približno nemaju takvu istoriju kao njihov. Međutim, ove sezone desila se promena. Kajzerslautern se nalazi u samom vrhu tabele, trenutno su drugi, a da podsetimo, u Cvajtu ulaze dve prvoplasirane ekipe. U poslednjih osam utakmica \'\'kraljevi\'\' su pobedili šest puta, dok su dva puta igrali nerešeno. To je sjajan niz rezultata u takmičenju koje je više nego izjednačeno. Imaju 39 bodova, čak devet manje od vodećeg Magdeburga, a isto kao Braunšvajg na trećem mestu, koji priptom ima i jedan zaostali meč.

Predlog

Ovo je veoma važan meč za oba tima, niko ne spori da je i jednima i drugima mesto u višem rangu, verovatno i u Bundesligi, ali će bar jedna od ove dve ekipe na to morati još da sačeka. Forma je dobra, čak odlična kod oba tima, ali nam se čini da je Kajzerslautern u nešto boljoj. U prvom delu sezone \'\'kraljevi\'\' su slavili sa 3:0 protiv Minhena, ali su \'\'lavoli\'\' dobili prethodni duel u Bavarskoj istim rezultataom. Naš predlog je dvojka, a za nju se u kladionici CircusCasino dobija koeficijent 2.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.