Utorak, 25/01 - Fudbal, Engleska, National League
25/01Wrexham vs Grimsby Town1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
24/01/2022 17:24
Domaćin je u mnogo boljoj formi i sve je bliži vrhu tabele. Utakmica u Velsu igra se u utorak u 20.45.
Reksam

Velški klub nikako da se vrati u profesionalni rang nakon ispadanja u Nacionalnu ligu, peti stepen takmičenja u Engleskoj. Nisu ni ovu sezonu počeli najbolje, ali u poslednje vreme pružaju sve bolje partije. Reksam je u prethodnih 11 kola pobedio čak osam puta, jednom je remizirao, a poražen je na dve utakmice. Sa takmvim učinkom nije ni čudo da su stigli do mesta koje vodi u baraž, trenutno su šesti, mada imaju više odigranih utakmica od timova koji su oko njih. Zato im je važno da seriju pobeda nastave i u vanrednom kolu kada im u goste dolazi Grimzbi, od koga su poraženi u prvom delu sezone.

Grimzbi

Gosti nisu pretarano uspešni u 2022. godini. Odigrali su četiri prvenstvena meča, pobedili su samo jednom, jednom su remizirali, a izgubili su dva puta, uključujući poraz od Bromlija na domaćem terenu prošle subote. Zbog svega toga, ali i serije poraza sa kraja decembra, kada su vezali tri uzastopna poraza, Grimzbi je pao na deseto mesto na tabeli Konferencijske lige. Na taj način upropastili su odličan start kada se činilo da mogu mnogo i da će biti jedni od glavnih kandidata za ulazak u Ligu 2. I dalje sve nije izgubljeno, ostalo je još mmnogo da se igra, a ralike u bodovima nnisu tolike da ih je nemoguće nadoknaditi, pod uslovom da Grimzbi ponovo zaigra kao na početku, mada sumnjamo u to.

Predlog

U prvom delu sezone Grimzbi je lako pobedio Reksam na svom terenu, ali je to bilo u trenutku kada su bili u dobroj formi, za razliku od Velšana. Sada se situacija drmatično promenila i sve je na strani Reksama, ne samo domaći teren. Naš predlog je jedinica, a za trijumf Reksama u ovom meču vanrednog kola engleske Nacionalne lige u kladionici Mozzartbet koeficijent iznosi 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.