Utorak, 25/01 - Fudbal, Nemačka, 3. Liga
25/01Osnabrück vs Würzburger Kickers1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
24/01/2022 22:41
U utorak je poprilično slaba ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Osnabrika i Vicburgera. Duel između ova dva tima je zakazan za 19 časova.
Osnabrik

Fudbaleri Osnabrika igraju promenljivo u poslednje vreme, a u ovom trenutku se ova ekipa nalazi na sredini tabele, preciznije na osmom mestu na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na drugoplasirani tim na tabeli, a poznato je da je to drugo mesto ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi direktan plasmasn u Cvajtu.
U prošlom kolu je Osnabrik remizirao na gostovanju kod Vehena, a taj duel je završen bez golova.
Kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je ova ekipa ostvarila pet trijumfa, dva remija i četiri poraza.

Vircburg

Fudbaleri Vircburgera su svakako najveće razočarenje u ovogodišnjem izdanju nemačke treće lige, pošto se u ovom trenutku ova ekipa nalazi tek na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo sedamnaest bodova i kako sada stvari stoje utisak je da prošlosezonskom drugolligašu na kraju sezone preti ispadanje u četvrtu ligu.
Na poslednjih pet susreta ovaj tim je poražen na svom terenu protiv Manhajma, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče mečeva na strani do sada je Vircburg odigrao jedanaest mečeva na strani i ostvario dva trijumfa, četiri remija i pet poraza.

Naš predlog

Utisak je da je Osnabrik veliki favorit na ovom duelu protiv u poslednje vreme indisponiranog Virburgera, pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.