Utorak, 25/01 - Fudbal, Engleska, National League
25/01Aldershot Town vs Southend UnitedUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
24/01/2022 23:21
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz engleske pete lige, i to duel između Alderšota i Sautenda. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Alderšot

Alderšot ima dosta problema ove sezone, što nam najbolje pokazuje i trenutni plasman ove ekipe koja se nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli.
Ipak, deluje da ovaj tim neće imati previše problema oko opstanka u društvu najboljih, obzirom da Alderšot trenutno ima čak deset bodova viška u odnosu na timove koji se nalaze u opasnoj zoni.
Ruku na srce, utisak je da sedamnaestoplasirani tim na tabeli u poslednje vreme igra dosta bolje, obzirom da je na tri poslednja meča bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila dva trijmfa uz jedan remi.

Sautend

Poput Alderšota, i od Sautenda smo dosta više očekivali u ovogodišnjem izdanju engleske pete lige, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na osamnaestom mestu uz bod manjka u odnosu na sedamnaestoplasirani Alderšot, kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu.
U poslednje vreme Sautend igra fantastično, a najbolji pokazatelj za to su i tri vezana trijumfa, zbog čega se ova ekipa i pomakla iz najopasnije zone.
U prošlom kolu je osamnaestoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Kings Lina, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Naš predlog

Oba tima će sasvim sigurno ići na trijumf na ovom duelu, što će nam po svemu sudeći doneti i dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.85

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.