Četvrtak, 27/01 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
27/01Paragvaj vs Urugvaj1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
26/01/2022 06:22
U noći između četvrtka i petka se nastavljaju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano ove godine, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Paragvaja i Urugvaja. Meč između ove dve selekcije je zakazan za 00:00h.
Paragvaj

Kako sada stvari stoje utisak je da Paragvaj ponovo nećemo gledati na najvećoj smotri fudbala, obzirom da se ova selekcija u ovom trenutku nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli.
Do sada se Paragvajci baš i nisu proslavili u ovom kvalifikacijama obzirom da su na četrnaest odigranih mečeva ostvarili samo dva trijumfa. čak sedam remija ali i pet poraza.
U prošlom kolu je Paragvaj ruku na srce odigrao jedan solidan meč na gostovanju kod favorizovane Kolumbije, a taj duel je završen bez golova, čime je ova selekcija prekinula negativnu seriju od tri vezana neuspeha.

Urugvaj

Svakako da su Urugvajci najveće razočarenje u tekućim kvalifikacijama obzirom da se Luis Suarez i drugari trenutno nalaze na sedmom mestu na tabeli.
Ruku na srce nekadašnji šampion sveta ima samo bod manjka u odnosu na selekciju koja se nalazi na poziciji koja vodi na Mundijal, ali svakako da sve to ne umanjuje podatak da je ova reprezentacija na četiri poslednja meča ostvarila isto toliko poraza zbog čega je cenu loših rezultata platio legendarni Oskar Tabarez, koji je smenjen.
U prošlom kolu je Urugvaj poražen na gostovanju kod Bolivije, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Obe selekcije se nimalo nisu proslavile u ovim kvalifikacijama, a prednost ovog puta ipak dajemo gostujućoj ekipi koja je barem na papiru daleko kvalitetniji rival.
Kladionica Meridianbet dvojku plaća sa fantastičnom kvotom 2.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.