Petak, 25/03 - Fudbal, Holandija, Eerste Divisie
25/03Eindhoven vs De Graafschap1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
25/03/2022 01:00
U petak je siromašna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Ajnhovena i Grafšapa. Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Ajndhoven

Fudbaleri Ajndhovena igraju fantastično u poslednje vreme a najbolji pokazatelj za to je i što je ova selekcija na pet poslednjih susreta bez poraza, a u tom periodu je ovaj tim ostvario tri trijumfa i dva remija.
Inače trenutno se Ajndhoven nalazi na sjajnom četvrtom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na trećeplasirani Ekselzior.
U prošlom kolu je četvrtoplasirani tim na tabeli remizirao na gostovanju kod petoplasiranog Jong Ajaksa, a bio je to jedan sjajan duel koji nam je doneo čak četiri gola, pošto je na kraju bilo 2:2.

Grafšap

Što se Grafšapa tiče, po svemu sudeći ovaj tim do kraja šampionata očekuje velika borba za plasman u plej-of.
Naime, trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na osmoplasiranu Bredu, a poznato je da je ta osma pozicija ujedno i poslednja koja na kraju regularnog dela šampionata donosi plasman u doigravanje.
Inače, u prošlom kolu je Grafšap doživeo težak poraz na svom terenu od Mastrihta, a taj duel je završen rezultatom 1:3.

Naš predlog

Mišljenja smo da će domaćin nastaviti sa sjajnim partijama pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.