Petak, 13/05 - Fudbal, Austrija, Erste Liga
13/05Horn vs A. Lustenau1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
10/05/2022 16:57
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč austrijske druge lige koja ulazi u samu završnicu a ovog puta smo se opredelili za meč između Horna i Lustenaua. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova i 30 minuta.
Horn

Fudbaleri Horna još uvek nisu definitivno obezbedili opstanak u drugoj austrijskoj ligi, ali se mora priznati da je ova ekipa na pravom putu da to i uradi pošto na dva kola pre kraja ima četiri boda viška u odnosu na najugroženije ekipe.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa ostvarila veoma važan trijumf na gostovanju kod Insbruga, a taj meč je završen rezultatom 2:3.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Horn ostvario samo četiri trijumfa uz dva remija i čak osam poraza.

Lustenau

Lustenau igra fantatično u ovogodišnjem izdanju austrijske Cvajte, a najbolji pokazatelj za to je i što se ova ekipa trenutno nalazi na sjajnom prvom mestu na tabeli koje na kraju donosi plasman u najkvalitetniji rang austrijskog fudbala.
U prošlom kolu je lider na tabeli ostvario veoma važan trijumf na svom terenu protiv Sent Poltena, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Što se tiče partija na strani, Lustenau je do sada odigrao četrnaest susreta van svog terena i ostvario devet trijumfa, tri remija i dva poraza.

Naš predlog

Lustenau je veliki favorit na ovom duelu a vrlo lako se može desiti i da pobeda ovom timu donese ulazak u prvu ligu, a smatramo da lider na tabeli tu priliku neće propustiti, zbog čega vam savetujemo da probate sa dvojkom za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.