Petak, 13/05 - Fudbal, Francuska, National
13/05Villefranche vs Burg-Perona1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
11/05/2022 13:23
U duelu dve ekipe iz istočne Francuske bodovi su bitniji domaćinu. Meč poslednjeg kola Nacionalne lige igra se u petak u 20.45.
Vilefranš

Domaći tim je treći na tabeli uoči poslednjeg kola treće lige Francuske. Postoji mogućnost da završe kao drugi i tako direktno uđu u Ligu 2, ali to ne zavisi samo od njih. Pred poslednjih 90 minuta u ligi imaju jedan bod manje od drugolplasiranog Anesija, pa im, uz njihovu pobedu nad komšijama iz Burg an Bresa, treba i neuspeh te ekipe protiv Sedana, što nije najrealnije očekivati, s obzirom da Anesi igra na svom terenu, a gostima bodovi baš ništa ne znače. No, dok postoji nada, treba se nadati. Bilo kako bilo, Vilefranš će, u najgorem slučaju, ostati treći i igraće u baražu za plasman u Ligu 2 protiv tima koji zauzme 18. mesto u ovogodišnjem prvenstvu Lige 2. I tamo je ostalo da se odigra još jedno kolo, pa će Vilefranš morati da sačeka rivala ako ostane treći. Inače je Vilefranš u odličnoj formi, na poslednjih sedam utakmica ima šest pobeda i jedan remi, a u prethodnom kolu su minimalnim rezultatom slavili protiv Seta u gostima.

Burg an Bres

Ovaj tim je u prošlom kolu učinio uslugu svom sadašnjem rivalu, tako što je ubedljivo, čak sa 3:0, pobedio drugoplasirani Anesi. Da nisu, sada se ne bi ni postavljalo pitanje osvajnja drugog mesta i drugog putnika u Ligu 2, pored već sigurnog Lavala, ekipe koja će završiti prvenstvo u Nacionalnoj ligi na prvom mestu. Može li Burg an Bres da naškodi i Vilefranšu i tako reši dielmu oko drugog mesta na kraju takmičenja, teško je reći, ali je njihova šansa u rasterećenosti, pošto su trenutno peti na tabeli, a ne mogu biti bolje plasirani, i jedino mogu da skliznu mesto ili dva. Pobeda nad Anesijem stigla je nakon tri uzastopna meča bez pobede, sa samo jednim osvojenim bodom.

Predlog

Jesenas je komšijski duel završen bez pobednika, bilo je 1:1, ali su sada bodivi, bar tako izgleda, neophodniji domaćinu. Vilefranš je u odličnoj formi ali mu to nije pomoglo da izbore direktan plasman u Ligu 2, ukoliko se ne desi čudo i Ansei ne pobedi Sedan. Dakle, njima tek predstoji meč sezone, biće to baraž za ulazak u drugu ligu i bitno im je da nastave sa dobrim igrama. Predlažemo jedinicu, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.