Subota, 14/05 - Fudbal, Poljska, Ekstraklasa
14/05Jagiellonia Białystok vs Legia WarszawaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
12/05/2022 14:06
U petak je na programu pregršt veoma interesantnih mečeva a za vas smo ovog puta analizirali duel između Jagelonije i Legije. Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Jagelonija

Svakako da smo od fudbalera Jagelonije daleko više očekivali kada je ova sezona u pitanju, a trenutno je situacija takva da ova simpatična ekipa još uvek nije obezbeila ni opstanak u društvu najboljih, pošto ovaj tim trenutno zauzima trinaesto mesto na tabeli uz pet bodova viška od najugroženijih ekipa.
U prošlom kolu je Jagelonija remizirala na gostovanju kod Visle, a taj meč je mimo svih očekivanja završen bez golova, pošto su i jednoj i drugoj ekipi bodovi bili i te kako potrebni.

Legija

Ako smo za Jageloniju rekli da smo dosta više očekivali, šta tek onda reći za ekipu Legije koja je prošle sezone došla do titule šampiona Poljske, a u ovom trenutku se nalazi na katastrofalnom desetom mestu na tabeli, što znači da tim iz Varšave nećemo ovog leta gledati u kvalifijacijama za neko od evropskih takmičenja.
U prošlom kolu je aktuelni šampion odigrao jedan sjajn meč na svom terenu i bez većih problema savladao Gornjik, a taj duel je završen rezultatom 5:3.

Naš predlog

Kao što smo već konstatovali, od obeju ekipa smo očekivali dosta više, a vrlo je nezahvalno u kom smeru bi mogao da ode ovaj meč.
Ipak, mišljenja smo da će golova svakako biti, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.