Subota, 14/05 - Fudbal, Rusija, Premijer liga
14/05Sochi vs Shakhter Volga OlimpietsDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
12/05/2022 14:31
Još samo dva kola je ostalo do kraja ruske Premijer lige, a za vas smo ovog puta analizirali meč između Sočija i Nižnjeg iz Novgoroda. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Soči

Fudbaleri Sočija igraju sjajno ove sezone, a najbolji pokazatelj za to je i trenutno treće mesto na tabeli.
Nažalost, poznato je da su ruski klubovi izbačeni iz evropskih takmičenja, ali to nimalo ne može osporiti fantastične partije ovog tima.
Trenutno se ova ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirani Dinamo iz Moskve, pa je sva prilika da će ova dva tima do kraja voditi veliku borbu za to drugo mesto, koje će kao što smo već napomenuli biti samo stvar prestiža.

Nižnji

Fudbaleri Nižnjeg još uvek nisu obezbedili opstanak u društvu najboljih, a da stvari budu gore po ovaj tim, trenutno se ekipa iz Novgoroda nalazi na jedanaestom mestu na tabeli uz primera radi isti broj bodova kao i Rubin iz Kazanja, koji zauzima poziciju koja na kraju šampionata znači i baraž meč za opstanak sa trećeplasiranom ekipom iz druge ruske lige.
U prošlom kolu je Nižnji doživeo neprijatan poraz od Ahmata iz Groznog na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 0:1, čime je tim iz Novgoroda dobrano sebi zakomplikovao situaciju.

Naš predlog

Pošto je poznato da je UEFA za narednu sezonu izbacila iz evropskih takmičenja sve ruske klubove, druga pozicija Sočiju neće doneti ništa osim vicešampionske titule.
Sa druge strane, gostima iz Novgoroda su bodovi preko potrebni kako bi opstali u društvu najboljih i mišljenja smo da Nižnji neće doživeti poraz na ovom teškom gostovanju, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.