Nedelja, 15/05 - Fudbal, Portugalija, Liga Portugal
15/05Sporting CP vs Santa ClaraUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
9 / 10 Ulog
13/05/2022 09:14
U subotu je na programu nekoliko mečeva poslednjeg kola portugalske Primeire, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sportinga i Santa Klare. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Sporting

Jako teško je bilo očekivati da fudbaleri Sportinga ponove prošlu sezonu u kojoj je ova ekipa mimo svih očekivanja došla do šampionske titule ostavivši iza sebe Porto i Benfiku.
Sve to je klubu iz Lisabona donelo plasman u Ligu šampiona, gde se "Lavovi" nisu obrukali s obzirom da su stigli plasmana u nokaut fazu, a tamo lagano eliminisani od Mančester Sitija.
Kada je ovaj šampionat u pitanju, Sporting će sezonu završiti na drugom mestu, što je ovom timu ponovo donelo plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, a to je svakako najbitnije.

Santa Klara

Što se Santa Klare tiče, i ova ekipa je prošle sezone igrala zaista sjajan fudbal što je ovom timu donelo plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije, gde je ova ekipa eliminisana od Partizana.
Što se tiče ovogodišnjeg izdanja Primeire, utisak je da ponovo svi navijači ovog tima imaju dosta razloga za zadovoljstvo s obzriom da se kolo pre kraja Santa Klara nalazi na sjajnom sedmom mestu na tabeli.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa bez većih problema slavila na svom terenu protiv nimalo naivne Fereire, a taj meč je završen rezultatom 2:0.

Naš predlog

Ne postavlja se pitanje oko favorita na ovom susretu, jer je to svakako Sporting, a mišljenja smo da nas pored pobeda "Lavova" očekuje i pregršt golova zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 4+ za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.