Nedelja, 15/05 - Fudbal, Italija, Serija A
15/05Verona vs Torino1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
13/05/2022 09:27
Još samo dva kola je ostalo do kraja italijanske Serije A, a subota nam donosi pregršt veoma interesantnih mečeva u okviru 37. kola. Za vas smo ovog puta analizirali meč između Verone i Torina koji je zakazan za 18 časova.
Verona

Polako ali sigurno Verona počinje da spada u red stabilnih prvoligaša, a deluje da je upravo ova sezona najbolja potvrda za to.
Naime, ekipa iz grada ljubavi ni u jednom trenutku nije bila u opasnoj zoni, a da su im se neki rezultati poklopili deluje da su izabranici Igora Tudora mogli da napadnu i plasman u Ligu konferencije.
Bilo kako bilo, u ovom trenutku se Verona nalazi na devetom mestu na tabeli, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Milana sa 1:3, iako je domaćin prvi došao do vođstva na tom duelu.

Torino

Torino igra sasvim zadovoljavajuće ove sezone i trenutno se ova ekipa, na dva kola pre kraja najkvalitetnijeg ranga italijanskog fudbala nalazi na desetom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i jedanaestoplasirani Sasuolo.
U prošlom kolu su izabranici Igora Jurića koji je inače prošle sezone radio upravo u Veroni, doživeli tesan poraz na svom terenu od Napolija, pošto je taj duel završen rezultatom 0:1.
Inače, popularni "bikovi" su do sada odigrali osamnaest mečeva na strani i ostvarili samo četiri trijumfa, šest remija uz čak osam proaza.

Naš predlog

Fudbaleri Verone žele pobedom da se oproste od svojih navijača, a mišljenja smo da će se to i desiti zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila fenomenalan koeficijent 2.34.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.