Sreda, 01/06 - Fudbal, Međunarodni, U21 Euro Qualification
01/06Belarus U21 vs Cyprus U21Ukupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
30/05/2022 21:33
Ni jedna od ove dve mlade selekcije neće igrati na Evropskom prvenstvu. Meč za prestiž na programu je u sredu u 15 časova u Žodinu.
Belorusija (U21)

Mlada selekcija Belorusije ostvarila je tri pobede i četiri poraza u prvih sedam utakmica u grupi D kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo. U ovoj grupi u vođstvu je selekcija Portugalije, koja je jako blizu osvajanja prvog mesta, a jedino još Grci imaju šanse da ih sustignu. To će biti dosta teško pošto \'\'Heleni\'\' imaju meč više i dva boda manje. Ipak, i drugo mesto donosi plasman u baraž. U prethodnoj utakmici u kvalifikacijama Belorusi su gostovali baš na Kipru i slavili minimalnu pobedu u martu ove godine. Pre toga su ostvarili i trijumf nad Lihtenštajnom na strani, pa su sa tih šest bodova znatno popravili svoj učinak. Pre ta dva trijumfa imali su samo pobedu nad Lihtenštajnom na svom terenu.

Kipar (U21)

Ni mladi Kiprani neće na EURO, ali su oni navikli na takav učinak. U ovom ciklusu kvalifikacija nisu se proslavili, pa sada imaju samo 8 bodova iz sedam utakmica. Do kraja takmičenja ostaju im još dueli, pored ovog u Belorusiji, sa Grčkom na domaćem terenu i Islandom u gostima. Možda je ovo gostovanje najbolja prilika da osvoje još neki bod, pošto su i Grčka i Island kvalitetnije selekcije, koje se bore za drugo meto. Kipar je odigrao dve utakmice u martovskom ciklusu, prvo su na svom terenu poraženi od Belorusije sa 1:0, da bi onda, takođe kao domaćini, odigrali nerešeno sa Islandom.

Predlog

Možda je Belorusija blagi favorit pred ovaj meč, mada ni njima pobeda ne donosi mnogo. Ipak, kad su uspeli da slave na Kipru, zašto ne bi na svom terenu, a i njihovo prvenstvo je trenutno u jeku. Međutim, nama se čini da je igranje na mali broj golova mnogo sigurniji tip, pa vam predlažemo igru 0-2 gola sa koeficijentom 1.88 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.