Subota, 18/06 - Fudbal, Japan, J. Liga
18/06Kawasaki Frontale vs Consadole Sapporo1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/06/2022 00:33
Posle duže vremena za vas smo ovog puta analizirali jedan meč iz japanske Džej lige, a reč je o duelu između Kavasakija i Sapora. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 12h.
Kavasaki

Fudbaleri Kavasakija su prošle sezone odbranili titulu šampiona Japana, a svakako da je ovaj tim i u novom šampionatu glavni favorit za osvajanje šampionskog pehara.
Trenutno se Kavasaki nalazi na trećem mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na vodeću Jokohamu.
U prošlom kolu je aktuelni šampion doživeo neprijatan poraz na gostovanju kod Kjota, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Saporo

Što se tiče Sapora, ova ekipa je na jedan dosta dobar način startovala u ovom šampionatu, međutim, utisak je da je sve ono dobro što je do sada ovaj tim uradio u najkvalitetnijem rangu japanskog fudbala, uprskao u poslednja dva kola pošto je u tom periodu Saporo primio čak deset golova.
Prvo je jedanaestoplasirani tim na tabeli doživeo katastrofu na svom stadionu protiv Kašime kada je bilo 1:6, da bi u prošlom kolu Saporo primio četiri gola i na gostovanju kod Kobea.

Naš predlog

Mišljenja smo da će aktuelni šampion Japana iskoristiti to što Saporo igra katastrofalno u poslednje vreme pa vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.